După ce a fost exclus din PRM, Ludovic Mardari a candidat pentru fotoliul de edil-şef al Timişoarei din partea Partidului Renaşterea României, la ultimele alegeri locale.

29.05.2013 00:23

Noul preşedinte interimar al PRM Timiş, Grigore Trif, spune că a fost numit un nou Birou executiv judeţean interimar, din cauza lipsei de activitate din ultima perioadă a celor care au făcut parte din această structură până acum şi a faptului că unii „au dat dovadă de o prea mare independenţă”, manifestându-şi public simpatia faţă de candidatul independent la Preşedinţia României Sorin Oprescu. A fost „reactivat” fostul deputat PRM Ludovic Mardari, fost preşedinte al PRM Timişoara, considerat a fi unul dintre cei mai activi parlamentari de Timiş în legislatura 2000-2004. După ce a fost exclus din partid, Mardari a candidat pentru fotoliul de edil-şef al Timişoarei din partea Partidului Renaşterea României, la ultimele alegeri locale.
„La solicitarea domnului Trif şi a altor colegi am acceptat să revin în partidul în care am activat timp de 13 ani, până în mai 2005, când am fost exclus din PRM pentru că circula un zvon – că aş putea candida la funcţia de preşedinte al filialei. Atunci circula o altă variantă, că alegerile pe care le-am ţinut la municipiu au fost organizate nestatutar (…) Pentru mine este un capitol încheiat, nu le port ranchiună celor care m-au lucrat la vremea respectivă, ci dimpotrivă, le urez succes în activitatea politică acolo unde sunt acum”, a declarat Mardari. Deşi spun că nu dispun de prea multe resurse financiare şi nu vor avea bani de „aruncat” pe afişe electorale, peremiştii şi-au stabilit ca ţintă un procent de… 15% la prezidenţiale.